Vård och Omsorg

I Lysekils kommun arbetar ca 1300 medarbetare som har Sveriges viktigaste jobb – vi gör skillnad i människors vardag och bygger ett samhälle för alla. Det är med andra ord ett arbete att känna stolthet över.  Vårt jobb är att ge de 14 000 invånarna i Lysekils kommun service, stöd och hjälp. Tillsammans utvecklar vi verksamheterna.

Ett liv i Lysekils kommun är ett liv nära havet och naturen – här finns möjlighet till både eftertanke och äventyr i en av Bohusläns vackra kustkommuner. På livetilysekil.se (se filmen här) får du veta mer om hur ett liv i vår kommun kan se ut. 

Vår vision: Lysekils kommun är en hållbar och attraktiv kommun året runt som kännetecknas av kreativitet och framtidstro. Lysekil är en självklar mötesplats och ledande inom maritima näringar.

Beskrivning

Vi på Bemanningsenheten söker en Bemanningsadministratör för sommarvikariat 2020 med möjlighet till timanställning vid behov övrig tid.

Arbetsuppgifter

Som bemanningsadministratör arbetar du främst med tillsättning av vikarier ute i våra verksamheter då behov uppstår pga. sjukdom eller annan frånvaro. Du bokar in vikarier via vårt IT system och följer upp de bokningar du genomfört. Som bemanningsadministratör är du även ansvarig för rekrytering av timanställd personal vilket innebär att ta in ansökningar, genomföra telefonintervjuer, ta in referenser och matcha sökande mot lämplig verksamhet. Rollen som bemanningsadministratör är framför allt en administrativ roll men med många kontaktytor inom våra verksamheter. 

Kvalifikationer

För tjänsten är administrativ bakgrund meriterande liksom erfarenhet utav Heroma, Medvind eller liknande. Då delar av dagen kan vara intensivare än andra är det bra om du är såväl stresstålig som strukturerad. Vi värdesätter ett gott humör med nära till skratt och skoj då vi tänker att detta är av vikt för att få till en god arbetsmiljö. 

Då arbetet kräver samverkan med alla våra enheter inom vård- och omsorg samt LSS så ser vi mycket till personlig lämplighet och ett gott bemötande. 

Villkor

Tjänsten innebär vardag- och helgtjänstgöring. arbetstiderna är ca  6-14:30 vardagar och 6-14 under helgerna. 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Sommerjob/Saisonanstellung
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lysekil
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/16
Kontakt
  • Susanne Karlsson, enhetschef, 0523-613483
Facklig företrädare
  • Nås via kommunens växel, 0523-613000
Publicerat 2020-02-10
Sista ansökningsdag 2020-03-10

Zurück zu Stellenangeboten