Samhällsbyggnadsförvaltningen

I Lysekils kommun arbetar ca 1300 medarbetare som har Sveriges viktigaste jobb – vi gör skillnad i människors vardag och bygger ett samhälle för alla. Det är med andra ord ett arbete att känna stolthet över.  Vårt jobb är att ge de 14 000 invånarna i Lysekils kommun service, stöd och hjälp. Tillsammans utvecklar vi verksamheterna.

Ett liv i Lysekils kommun är ett liv nära havet och naturen – här finns möjlighet till både eftertanke och äventyr i en av Bohusläns vackra kustkommuner. På livetilysekil.se (se filmen här) får du veta mer om hur ett liv i vår kommun kan se ut. 

Vår vision: Lysekils kommun är en hållbar och attraktiv kommun året runt som kännetecknas av kreativitet och framtidstro. Lysekil är en självklar mötesplats och ledande inom maritima näringar.

Beskrivning

Lysekil har en gemensam kostorganisation som ansvarar för all kostproduktion i kommunen, till särskilda boende för äldre, LSS-verksamheter, skolor, förskolor och matdistribution för hemmaboende. Vi är intäktsfinansierade och säljer våra tjänster till de olika förvaltningarna.

Totalt finns det 21 kök, både tillagningskök och mottagningskök, som är belägna i Brastad, centrala Lysekil och Grundsund. Det största är Skärgårdsköket som lagar mat till alla skolor.

Förskolorna har egna produktionskök och där arbetar kocken oftast ensam.

Vi söker nu en kock på vikariat till Trötens förskola.

Arbetsuppgifter

I arbetet som kock ingår alla i ett kök förekommande arbetsuppgifter såsom matlagning, matsedelsplanering, städning, diskning, varubeställningar, dokumentation och egenkontroll osv.

Arbetstiden är förlagd 07:00-13:30

Kvalifikationer

Som kock bör du ha en treårig utbildning inom restaurang och storhushåll, eller annan utbildning som arbetsgivaren kan bedöma likvärdig. Vi vill att du har arbetslivserfarenhet inom köksarbete och kan hantera olika typer av specialkost. Meriterande är även datavana, kunskap om HACCP, E-handel och kostdataprogram.

Du ska kunna uttrycka dig väl i svenska språket i både tal och skrift.

Du ska kunna arbeta självständigt men även ha förmåga att samarbeta i grupp. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Villkor

Interjuver kommer att hållas löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!Anställningsform Umowa o pracę na czas określony 3-6 miesięcy
Anställningen avslutas 2020-04-30
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75%
Ort Lysekil
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/9
Kontakt
  • Lina Säll, 0523-61 31 37
Facklig företrädare
  • Nås via kommunens växel, 0523-61 30 00
Publicerat 2020-01-27
Sista ansökningsdag 2020-02-17

Wróć do ofert pracy