Socialförvaltningen

I Lysekils kommun arbetar ca 1300 medarbetare som har Sveriges viktigaste jobb – vi gör skillnad i människors vardag och bygger ett samhälle för alla. Det är med andra ord ett arbete att känna stolthet över.  Vårt jobb är att ge de 14 000 invånarna i Lysekils kommun service, stöd och hjälp. Tillsammans utvecklar vi verksamheterna.

Ett liv i Lysekils kommun är ett liv nära havet och naturen – här finns möjlighet till både eftertanke och äventyr i en av Bohusläns vackra kustkommuner. På livetilysekil.se (se filmen här) får du veta mer om hur ett liv i vår kommun kan se ut. 

Vår vision: Lysekils kommun är en hållbar och attraktiv kommun året runt som kännetecknas av kreativitet och framtidstro. Lysekil är en självklar mötesplats och ledande inom maritima näringar.

Beskrivning 

Biståndshandläggning utgår från den enskildes möjlighet till en fungerande vardag och tar hänsyn till människors olika behov. Vi vill ge varje människa möjligheten att vara aktiv utifrån sina egna förutsättningar. Mötet med varje individ skall präglas av ödmjukhet, lyhördhet och tilltro till den enskildes möjlighet att klara sig själv och styra sitt eget liv. Du arbetar utifrån en helhetssyn med brukare i fokus och med målgruppen äldre samt personer med funktionsnedsättning, enligt Socialtjänstlagen.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta på Vuxenenheten tillsammans med biståndshandläggare, socialsekreterare, administratörer och anhörigverksamhet. Som handläggare ansvarar du för möten med brukare och anhöriga samt samverkan med både interna och externa aktörer. Vi erbjuder dig ett omväxlande och meningsfullt arbete med möjlighet att göra skillnad.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du är utbildad socionom, har sociala omsorgsprogrammet eller har annan likvärdig utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du tycker om struktur, planering och du kan hantera krav från omgivningen utan att tappa fokus på uppdraget. Du har goda kunskaper om gällande lagstiftning, har grundläggande datakunskap, utbildning inom IBIC samt B-körkort. Tidigare erfarenhet av myndighetsutövning ses som meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Lysekils kommun arbetar för en hälsofrämjande arbetsmiljö och är en rökfri kommun under arbetstid. Vi erbjuder flextid och friskvårdsbidrag. 

Välkommen med din ansökan!

Villkor

Varaktighet, arbetstid: 100 % ca 12 månader med start slutet av maj-20

 Anställningsform Umowa o pracę na czas określony dłuższy niż 6 miesięcy
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lysekil
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/18
Kontakt
  • Anna Hedén, enhetschef, 0523-613422
Facklig företrädare
  • Nås via kommunens växel, 0523-613000
Publicerat 2020-02-11
Sista ansökningsdag 2020-03-06

Wróć do ofert pracy