Tillbaka

Timvikarier inom vård- och omsorg, LSS och personlig assistans

Logga in och sök jobbet

Beskrivning

Vi söker nu personer som vill göra skillnad och en betydelsefull insats hos våra brukare inom vård och omsorg, är det du?
Det är meriterande om du arbetat inom området tidigare, men inget krav. Däremot behöver du en vilja att göra skillnad och skapa livskvalitet för andra människor. Att arbeta som vikarie innebär att din grundinställning ligger hos Bemanningsenheten, du arbetar som timavlönad och hoppar in vid behov när någon är frånvarande i verksamheten. Som korttidsvikarie lägger du dig tillgänglig för arbete när du kan och bokas in utifrån verksamheternas behov. 

Arbetsuppgifter

Vad innebär det att jobba som timvikarie?
Som vikarie inom Bemanningsenheten är du tillsammans med dina kollegor en av nyckelpersonerna i nätverket kring brukarna. Dina arbetsuppgifter innebär att ge brukarna omsorg och stöd utifrån deras individuella behov. Utöver omvårds- och serviceuppgifter ingår även dokumentation i Combine samt delegerande hälso- och sjukvårdsinsatser från sjuksköterska i dina arbetsuppgifter. 
I ditt uppdrag ingår också att ha ett gott och serviceinriktat bemötande gentemot brukare, anhöriga, kollegor och andra samarbetspartners.

Vi kan erbjuda dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad! När du fått en anställning som vikarie får du en muntlig övergripande information från enhetschef samt introduktion på arbetsplatsen tillsammans med ordinarie personal som sätter dig in i arbetsuppgifterna.

Dina arbetstider är viktiga och du lägger själv in tillgänglighet i vårt vikariesystem MinTid. Verksamheten bedrivs alla dagar i veckan, dag och kväll. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta inom vård -och omsorg, LSS och- eller personlig assistans. Vi prioriterar sökande med godkänd eller pågående utbildning motsvarande omvårdnadsprogrammet, barn och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Tidigare erfarenhet inom vården är meriterande.

Du som söker ska ha fyllt 18 år och bör ha lägst Svenska A på gymnasienivå samt god förmåga att behärska svenska språket i så väl tal som skrift. Vi ser också gärna att du har god datorvana samt vana att hantera mobiltelefon, andra digitala verktyg och system.

Vi sätter stort värde vid att du som söker är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra människor och kunna möta deras behov. Vi ser det också som positivt om du är nyfiken och strukturerad samt har lätt att ta till dig nya kunskaper. 

Villkor

Rekryteringen kommer att ske utifrån verksamheternas behov av korttidsvikarier. 

Hur ser vår rekryteringsprocess ut?
- Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden utifrån verksamheternas behov.
- I din ansökan önskar vi att du uppger namn, telefonnummer och mailadress till två referenser.
Det skall vara personer i arbetsledande befattning. För dig som inte kan ange någon chefsreferens godtar vi även referens från praktikplats eller lärare.

Ett krav för att kunna dokumentera i kommunens system är att du har/skaffar FrejaeID för inloggning och signering. 

Utdrag ur belastningsregistret behöver visas upp inför en eventuell anställning. Det kan ta lång tid att få sitt utdrag varpå det är av vikt att beställa ditt utdrag i god tid. Använd länken nedan och beställ ditt utdrag.

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Om du har några frågor gällande ansökan kontakta oss via mail: bemanningsenheten@lysekil.se  

Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vi ser fram emot din ansökan!