Utbildningsförvaltningen

I Lysekils kommun arbetar ca 1300 medarbetare som har Sveriges viktigaste jobb – vi gör skillnad i människors vardag och bygger ett samhälle för alla. Det är med andra ord ett arbete att känna stolthet över.  Vårt jobb är att ge de 14 000 invånarna i Lysekils kommun service, stöd och hjälp. Tillsammans utvecklar vi verksamheterna.


Ett liv i Lysekils kommun är ett liv nära havet och naturen – här finns möjlighet till både eftertanke och äventyr i en av Bohusläns vackra kustkommuner. På livetilysekil.se (se filmen här) får du veta mer om hur ett liv i vår kommun kan se ut. 


Vår vision: Lysekils kommun är en hållbar och attraktiv kommun året runt som kännetecknas av kreativitet och framtidstro. Lysekil är en självklar mötesplats och ledande inom maritima näringar.

Beskrivning

Mariedalsskolan är en F-6 skola med 375 elever och ca 55 personal. Fritidshemmet på Mariedalsskolan kompletterar skolans undervisning och bedrivs på sex olika avdelningar. Fem avdelningar för åldrarna 6-8 år och en avdelning för åldrarna 9-12 år.

Inför våren kommer vår duktiga musiklärare tillika fritidspedagog att vara föräldraledig. Vi söker därför nu dig som är intresserad av att arbeta med musikundervisning samt fritidshemsundervisning.


Arbetsuppgifter

Musiklärare 50% samt Fritidslärare 50%. Tjänsten kan komma att utformas på ett annat sätt beroende på vilka kompetenser sökande har. 

Kvalifikationer

Musiklärare eller annan liknande utbildning.

Villkor

Utdrag ur belastningsregister krävs

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2020-06-19
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 200107
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Lysekil
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/185
Publicerat 2019-12-02
Sista ansökningsdag 2019-12-16

Tillbaka till lediga jobb