Avdelningen för LSS och socialpsykiatri

I Lysekils kommun arbetar ca 1300 medarbetare som har Sveriges viktigaste jobb – vi gör skillnad i människors vardag och bygger ett samhälle för alla. Det är med andra ord ett arbete att känna stolthet över.  Vårt jobb är att ge de 14 000 invånarna i Lysekils kommun service, stöd och hjälp. Tillsammans utvecklar vi verksamheterna.


Ett liv i Lysekils kommun är ett liv nära havet och naturen – här finns möjlighet till både eftertanke och äventyr i en av Bohusläns vackra kustkommuner. På livetilysekil.se (se filmen här) får du veta mer om hur ett liv i vår kommun kan se ut. 


Vår vision: Lysekils kommun är en hållbar och attraktiv kommun året runt som kännetecknas av kreativitet och framtidstro. Lysekil är en självklar mötesplats och ledande inom maritima näringar.

Tidigare LSS/socialpsykiatri

Arbetsuppgifter

Uppdraget är utformat följande. Du som stödassistent utför kvalificerade ledsagningsuppdrag, avlösarservice, kontaktpersonsuppdrag och även andra insatser enligt LSS riktat till ungdomar och vuxna inom LSS och Sol. Uppdragets utförande präglas av individuellt anpassade aktiviteter för den enskilde. Verksamheten har fokus på att bryta isolering, skapa delaktighet och trygghet för den enskilde. Vi arbetar med målsättningen att skapa förutsättningar och förberedelse för den fortsatta utvecklingen.

Tjänsten är ett nytt sätt som vi hoppas kommer bidra till att höja och säkerställa kvalitén i de insatser som ska utföras.

Insatsen skall bidra till att möjliggöra ett självständigt liv med god kvalitet.

Meriterande

-        Erfarenhet från arbete med barn, ungdomar och vuxna.

-        Erfarenhet från arbete med personer inom LSS personkrets.

-        Erfarenhet och kunskap av dokumentation samt genomförandeplaner.

Personliga förmågor

Är reflekterande och empatisk och har förmåga att ta till dig ny kunskap. Har god självkännedom och självinsikt. Är positiv, utåtriktad och öppen och har lätt för att samarbeta. 

Kvalifikationer

Vi söker främst dig som har omvårdnadsutbildning eller barn-och fritidsprogrammet med inriktning funktionshinder eller motsvarande. Det är bra om du har erfarenhet inom det arbetsområde du söker.

Personlig lämplighet prioriteras. Inom verksamheten krävs att du har körkort.

Villkor

Du skall ha fyllt 18 år och ha goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Utdrag ur belastningsregistret kommer att krävas vid anställningen. 

Tjänsten är på 80% med möjlighet till förlängning om erforderliga beslut fattas. 

 Välkommen med din ansökan !

Anställningsform Visstidsanställning kortare än 3 månader
Anställningen avslutas 2020-02-29
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse.
Löneform Enligt avtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80%
Ort Lysekil
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/188
Kontakt
  • Anna Möller, enhetschef, 0523-613 337
Facklig företrädare
  • Nås via kommunens växel, 0523-61 30 00
Publicerat 2019-12-02
Sista ansökningsdag 2019-12-22

Tillbaka till lediga jobb