Utbildningsförvaltningen

I Lysekils kommun arbetar ca 1300 medarbetare som har Sveriges viktigaste jobb – vi gör skillnad i människors vardag och bygger ett samhälle för alla. Det är med andra ord ett arbete att känna stolthet över.  Vårt jobb är att ge de 14 000 invånarna i Lysekils kommun service, stöd och hjälp. Tillsammans utvecklar vi verksamheterna.

Ett liv i Lysekils kommun är ett liv nära havet och naturen – här finns möjlighet till både eftertanke och äventyr i en av Bohusläns vackra kustkommuner. På livetilysekil.se (se filmen här) får du veta mer om hur ett liv i vår kommun kan se ut. 

Vår vision: Lysekils kommun är en hållbar och attraktiv kommun året runt som kännetecknas av kreativitet och framtidstro. Lysekil är en självklar mötesplats och ledande inom maritima näringar.

Beskrivning

Som modersmålslärare ansvar du för att planera, genomföra och utveckla undervisningen efter varje elevs förutsättningar. Du kommer också att utvärdera och utveckla verksamhetens pedagogiska arbete. Som studiehandledare stöttar och vägleder du i samverkan med undervisande lärare i skolans alla ämnen.

Arbetsuppgifter

Planering och genomförande av modersmålsundervisning och studiehandledning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har goda kunskaper i tal och skrift gällande det specifika modersmålet. Du har också dokumenterat goda kunskaper i svenska motsvarande SVA B. Det är en fördel om du har erfarenhet av undervisning i svensk skola och har förtrogenhet med läroplanens mål och värdegrund. Du har förmåga att anpassa dig till ändrade omständigheter och kan behålla lugnet i stressade situationer. Att anpassa sättet du förmedlar ditt budskap till mottagaren är självklart för dig och strävar efter att vara en kunskapsresurs för andra. Du har förmågan att se alla elevers olika behov, tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och får elever att växa. Du kan bygga goda relationer till såväl elever och föräldrar som personal.

Villkor

Tillsvidareanställning, semestertjänst. Omfattning 75-100%. Tillträde enligt överenskommelse.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75-100%
Ort Lysekil
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/191
Kontakt
  • Ann-Christin Holst, rektor Mariedalsskolan , 0523- 61 32 64
  • Annalena Svensson, samordnare, 072-1410864
Publicerat 2019-12-04
Sista ansökningsdag 2019-12-18

Tillbaka till lediga jobb