I Lysekils kommun arbetar ca 1300 medarbetare som har Sveriges viktigaste jobb – vi gör skillnad i människors vardag och bygger ett samhälle för alla. Det är med andra ord ett arbete att känna stolthet över.  Vårt jobb är att ge de 14 000 invånarna i Lysekils kommun service, stöd och hjälp. Tillsammans utvecklar vi verksamheterna.

Ett liv i Lysekils kommun är ett liv nära havet och naturen – här finns möjlighet till både eftertanke och äventyr i en av Bohusläns vackra kustkommuner. På livetilysekil.se (se filmen här) får du veta mer om hur ett liv i vår kommun kan se ut. 

Vår vision: Lysekils kommun är en hållbar och attraktiv kommun året runt som kännetecknas av kreativitet och framtidstro. Lysekil är en självklar mötesplats och ledande inom maritima näringar.

Beskrivning

Gullmarsskolan är kommunens enda högstadieskola och har ca 450 elever fördelade på tre årskurser. På skolan arbetar vi med att utveckla lärandet och skapa goda lärmiljöer för våra elever. Vi har många nyanlända elever och söker nu en lärare som kan undervisa i förberedelseklass, samt i svenska som andraspråk i åk 7-9.

Arbetsuppgifter
Ansvarig och betygssättande lärare i svenska som andraspråk. Mentorskap och delat ansvar för eleverna i förberedelsklass. Utökad undervisning i svenska som andraspråk under lov och efter skoltid.

Kvalifikationer
Du är en positiv och lösningsfokuserad person som gillar utmaningen att arbeta i en verksamhet som hela tiden förändras och omformas. Du är en trygg ledare och van att hantera ungdomar.

Villkor

100% semestertjänst, tillsvidare.

Intervjuer sker löpande för en snabb rekryteringsprocess.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast efter överenskommelse
Löneform enl. avtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 tim/v
Ort Lysekil
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2015/124
Kontakt
  • Ann-Charlotte Mellgren Sernemo, 0523-613240
Publicerat 2015-11-18
Sista ansökningsdag 2015-12-02

Tillbaka till lediga jobb